Iftar di Dapur Penyet & Supper Sahur di Kg Baru

Program yg tahun lepas tdk dijalankan kini kembali gigih & aktif bersama komuniti alumni debat dungun yg sentiasa ‘happening’🙂 thanks guys kerana sama2 memeriahkan aktiviti spt ini. Setahun sekali, bila dah jadi, tak ingat sampai ke pagi.
2011 buat shopping tak ingat jalan TAR & berbuka di dapur penyet maju junction juga, last raya aku sbagai single. Haha :p
Tahun lepas tak buat, sebab isteri tak larat kerna buatan orang. Orang itu aku! Haha🙂
Aktiviti kali ini agak meriah dengan ramai kehadiran muka2 baru spt pasangan pengantin baru, zarul & ana, bakal pengantin baru, shak & kay, adik kandung eric, kak de & adik beradik tak kandung eric, hazim & 2 beradik lg.
yg berbuka bersama2 dekat dapur penyet, melor, bobob, diva, azmi, nina, kak de & aku dan isteri🙂 slps itu kami bergerak ke sogo, jalan tar & masjid india.
Zarul & ana sertai kami kemudian, shak & kay terus ke jalan Tar🙂 eric & adik beradik lain kilang pon turut kami jumpa di jalan Tar…

Yg ni zarul ting tong sebab xjumpa2 semua house. Haha. Last2 jumpa kat jalan besar depan sogo… :p sedar xsedar gigih redah bersesak2 jalan Tar sampai jam 1 stgh pagi.. Pastu ke kg baru, chunburi seafood corner utk supper sahur. Kat sini, pelayan2 yg amik order sangat tingtong. Dah lah maggi celup bahan2 dah takder😦

Kiranya aktiviti ini, sangat panjang kerana berlarutan sehingga ke hampir habis waktu imsak & yg terakhir sebelum masing2 pulang ke kampung halaman utk berhari raya🙂 bersalam-salaman, bermaaf maafan, bercium ciuman, berpeluk pelukan tanda pengakhiran aktiviti kali ini. Semoga ukhuwwah persahabatan dan persaudaraan kita kekal hingga ke akhir hayat🙂

2 ogos 2013 diakhiri dengan senyuman & kenangan manis..

20130807-162253.jpg

20130807-162305.jpg

20130807-162322.jpg

20130807-162332.jpg

20130807-162346.jpg

20130807-162359.jpg

20130807-162411.jpg

20130807-162435.jpg

20130807-162451.jpg

20130807-162501.jpg

20130807-162515.jpg

20130807-162524.jpg

20130807-162534.jpg

20130807-162547.jpg

20130807-162613.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s