Iftar Terbuka di Dataran Shah Alam

Cerita sabtu lepas, Asalnya nak ke kg baru utk bbuka dan shopping jalan TAR sebab nak beli baju raya tok mama, akhirnya kami gigih tukar plan join gang debat dungun yg sentiasa gigih bbuka puasa dekat dataran shah alam🙂 memandangkan tok mama malas nak kuar dan jalan sebab tak berala sihat.

Akhirnya dr rawang, singgah beli satay akak yg sedap tu dekat sam corner bt16 rawang, terus ke shah alam via latar n guthrie express highway🙂

Alhamdulillah, kami sampai awal sblm waktu berbuka dan setibanya kami disana, liza dan nik sudah sampai🙂 diikuti dengan azmi, eric, shak n kay🙂

Terima kasih shak n kay sebab tolong beli nasi kerabu kat pokku n mokku, n eric yg beli air🙂

Satu pengalaman baru berbuka di tempat yg lapang luas lagi terbuka bukan sahaja utk kami sekeluarga tapi utk mereka juga🙂

Lepas berbuka, buat pertama kali aku jejak kaki masuk dlm sacc mall dan merasai kemeriahan shopping raya dekat sacc mall dan persekitaran kompleks pkns dan alam sentral, meriah juga orang shah alam shopping. Teman kay n shak cari busana utk majlis tunang katanya. Hehe.

Akhirnya lepak minum dekat uncle K kopitiam🙂 smpi ke awal pagi, bau balik rumah. Terima kasih ariq mirza yg turut serta dengan baik sekali. Hee

20130729-123308.jpg

20130729-123339.jpg

20130729-123316.jpg

20130729-123327.jpg

20130729-123322.jpg

20130729-123333.jpg

20130729-123404.jpg

20130729-123351.jpg

20130729-123346.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s