Iftar @ Nandos Mid Valley bsama Isteri & Azmi..

Niat utk bbuka diluar sbb nak beli sedikit brg dapur dan brg rumah serta brg2 keperluan Ariq spt pampers yg kehabisan… Paling senang dan dekat dgn opis wifey ialah The Gardens Mall & Mid Valley mega mall. Aktif dekat groupchat whatsapp, saja warwarkan yg kami akan bbuka dimidvalley, siapa lg paling gigih kesana kemari join sapa2 saja memandangkan dia seorang yg sangat free n easy serta friendly, azmi🙂 gigih dr opis kat PJ terus ke midvalley bbuka bsama kami.. Hehe. Terima kasih azmi memeriahkan berbuka smlm bsama pokku dan mokku :p
Terima kasih jugak teman kami sampai habis shopping kat aeon jusco supermarket.. Next bbuka di kg baru belum kesampaian lg! Haha.. Ikut asalnya nak makan nasi kerabu ayam percik kat belanga the garden, malangnya xbooking awal2 … Sampai2 terus kesana, hampa dan kecewa sebab dah fully book utk berbuka,last option yg masih ada nandos🙂 nandos pon nandos lah janji dpt berbuka…..

20130729-121335.jpg

20130729-121342.jpg

20130729-121359.jpg

20130729-121347.jpg

20130729-121353.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s