Iftar Potluck Debat Dungun @ Suri Puteri Services Apartment, Seksyen 20 Shah Alam

Alhamdulillah, pd sabtu lepas 20hb julai 2013 bersamaan 11 ramadhan 1434h telah selamat dengan jayanya majlis iftar potluck alumni debat dungun yg gigih sentiasa. Terima kasih ayoh D pok nik yg menjadi tuan rumah kpd majlis kali ini… Terima kasih juga azmi n nina yg menjadi penganjur bersama. Cabaran diterima disahut bersama, akhirnya majlis meriah bersama semua.
Terima kasih juga hadirin hadirat yg dtg membawa juadah masing2 yg lazat tidak terkira. Ada yg masak sendiri, ada yg terbeli … Walau apa pun, perjumpaan yg jarang2 sekali diadakan begini sgt happening dengan tema merah mewarnai mlm berbuka puasa itu. Terima kasih penyumbang kek red velvet dr secret recipe itu yg telah buat surprise sambutan besday pokku. Terima kasih semua.. Korang dah mcm adik2 pokku dan sayang korang semua smpi bila2🙂
Mlm tu juga byk pengumuman pengumuman diadakan,,,,, shak n kay tentang majlis tunang hingga kahwin mereka lepas raya dan hujung tahun nnt. Izzat yg bakal menamatkan zaman bujang bsama leeya… Y dan niny akan berkahwin lepas raya nnt.. Nik yg bakal resign dan bakal menjadi usahawan muda sepenuh masa. Moga dipermudahkan segala urusan kalian.

20130729-115438.jpg

20130729-115452.jpg

20130729-115505.jpg

20130729-115514.jpg

20130729-115526.jpg

20130729-115542.jpg

20130729-115617.jpg

20130729-115629.jpg

20130729-115652.jpg

20130729-115724.jpg

20130729-115800.jpg

20130729-115710.jpg

20130729-115558.jpg

20130729-115816.jpg

20130729-115745.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s