Anakku demam panas buat kali pertama…

Peralihan umur nak masuk usia 7 bulan, AriqMirZafri demam panas… Tiba2 balik dr outing Ahad lepas, malam tu terasa kepala dia suam2 panas… Keesokannya kami pegi kerja spt biasa.. Tok Mama yg selia kawal Ariq pd hari Isnin semalam… Panas dia on n off.. Pagi suhu 37 darjah celcius.. Kadang2 cecah 38-29.. Smlm balik dr kerja merengek je Ariq, mungkin sebab badan tak berapa sihat… Mummy dia tuam dengan tuala basah celup dgn air suam… Kurang sikit panas badan.. Kejap panas kejap kurang panas.. Kadangkala.. Sejuk! Tp panas balik..
Mlm tu jugak kami bagi ubat Dr. Azam bagi masa 2-3 bulan injection, xpernah pakai pon… Setakat pegi injection, Ariq xpernah demam… He such a strong boy! Setakat dia demam, minum susu ok, bf ok, makan pon okay…
Hari ni papa n mummy EL to take good care of Ariq… Ingat nk bwk g klinik biasa dekat2 umah je, tp mummy Ariq nak jumpa paed specialist Ariq dkt PHKL… Moga anakku cepat sembuh spt sedia kala.. Amin😉 nnt kita jalan2 naik belon yer…

20130430-145601.jpg

20130430-145523.jpg

20130430-145551.jpg

20130430-145535.jpg

20130430-152155.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s