Sunday outing with son n wifey at The gardens Mall & Mid Valley mega mall…

Semalam, keluar dengan anak dan isteri. Kenapa ahad dan bukan sabtu seperti kebiasaan, sebabnya… Setiap sabtu ada ulangan episod drama kegemaran ikutan kami Revenge musim ke2 di saluran StarWorld.. Kol 4-7ptg😉

Ahad kami keluar ke tempat kegemaran kami… MidValley, satu bumbung dan macam2 ada.. Hehe!

Wifey ada benda nak beli dan cari dekat Aeon midvalley😉 sampai2 je terus park dekat the garden & kami pilih utk makan tgh hari dulu dkt food garden…

Sangat kebetulan, terjumpa pulak jenal n niza yg turut keluar bersama anak2nya alysha n auni… Kantoi niza, sebab kami nampak dia mengandung anak ke 3.. Hehehe😉 tahniah dr kami sekeluarga!

Dan kebetulan lagi, adik perempuan aku cikma… Turut ke midvalley bawak anak2 buah yg seramai 6 orang tu… 11tahun hingga paling kecil 10bulan… Gigih cikma outing sbagai ibu tunggal beranak 6😉 hahaha! Tabik spring!!!

Slps hantar baby carrier cikma nak pinjam kat pet wonderland, bermulalah era shopping kami… Dr aeon ke aeon big utk barang2 dapur/rumah… ;))

Sekian coretan kali ini…

20130429-133846.jpg

20130429-133859.jpg

20130429-133911.jpg

20130429-133920.jpg

20130429-133931.jpg

20130429-133940.jpg

20130429-133949.jpg

20130429-134000.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s