AriqMirZafri is officially 6months old now & ready to eat ;)

06.04.2013 – genaplah usia Ariq 6 bulan, maka berjayalah Ariq dapat sijil EBM *penyusuan ibu secara ekslusif*😉 tahniah mummy yg gigih mengepam susu ibu utk anakmu sejak lahir, kini dan selama 2 tahun sekiranya perkhidmatan ditamatkan oleh adik Ariq. Ops! InsyaAllah. Hehe
Kalau makan susu formula, bulan2 belanja hangus beli susu mesti lagi banyak dari belanja pampers mamypoko superjumbo pack itu..

Oleh kerana Ariq dah boleh makan, papa konon2 nak buat surprise utk mummy! Alih2 kantoi masa nak buat payment. Takperlah janji tetap hadiah ikhlas xseberapa utk mummy & ariq.. Dalam dok belek2 emel yahoo, ternampak online dealmate magic buet baby bullet blender ini. Tertarik dgn harga yg berbaloi & murah.. Aku pon terus beli😉

Bermula dr barang baby bullet sampai lebih awal dr yg dikatakan, mummy rajin & selalu buat makanan Ariq.. Bagus buat sendiri dr beli makanan segera bayi yg ada kat pasaran tu… Kandungan dalam tu belum tentu khasiat & sihatnya!

Tq mummy. Luv u strong😉

20130420-141359.jpg

20130420-141409.jpg

20130420-141423.jpg

20130420-141438.jpg

20130420-141512.jpg

20130420-141536.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s