Annual Trip ~FAHREN~ ke Jakarta & Bandung pd 09-13 Jan 2010

Simboliknya nama FAHREN diberi, idea akulah… hehe! Kami ni kaki jalan, pantang AirAsia buat promotion … terus kami grab, maklumlah free seat beb.. dulu Air Asia betul2 murah beb, sekarang kena bijak sebab dia dah mula caj macam2..hampeh tol! Sabor je lah..

Kami bermula dengan trip pada Ogos 2007 ke Kuching Sarawak, Mac 2008 ke Kota Kinabalu, Sabah

Mei 2009 ke Bangkok dan Januari 2010 ke Jakarta Bandung… 2011 belum pilih lagi destinasi, Air Asia punya promosi macam kureng sajo!😦

Sebelum itu aku kenalkan my best travel buddies which is among my bestest friend. Mereka adalah;

F Adhliza Kamaluddin

Azna & Adam

Hairul Irwan

Rafidah fidy

Engku Zulkifli

Norazna

Masa kami mula2 travel dulu, azna & hairul baru couple.. hehehe! Kami berjalan kesana kemari dari mereka single hinggalah depa dah kahwin. Alhamdulillah, dah dapat adam raiyan pon… hehe😉

Nak join kami? JOmlah.. pastikan anda ALL OUT, SEMPOI, SIMPLE, STEADY, COOL, CALM & CHILL………..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s